Om Bevidsthedsmedicin.dk – Vi hjælper dig med, nemt, hurtigt og billigt, at få det fysisk og psykisk bedre!

Vi mener det bør være nemt, hurtigt og billigt online at få den hjælp der er behov for. 

Nemt - fordi du er i centrum

Din tid er vigtig, og derfor forsøger vi at gøre det så nemt og hurtigt, som overhovedet muligt, at handle hos os. Vores website er designet efter et overordnet princip:

'Du skal nemt og hurtigt finde det, du leder efter.'

Desuden bygger vores webshop på en masse feedback fra brugere som dig. Denne feedback hjælper os med at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at benytte vores webshop.

Hurtigt - fordi vi leverer med lynets hast

I det øjeblik du køber et produkt, har du straks efter at din betaling er blevet accepteret mulighed for at downloade dit produkt. Selv hvis du vælger at få produktet tilsendt, sender vi det med posten allerede dagen efter. Derfor mener vi det virkelig, når vi siger hurtigt!

Billigt - fordi det faktisk er billigt

Hos Bevidsthedsmedicin.dk fokuserer vi på at holde priserne så lave som mulige. Vi sælger direkte til dig og derfor kan vi holde lavere priser, da vi mindsker dyre mellemled og unødvendige udgifter.

Stort udvalg

Vi bestræber os på at have så stort et udvalg som overhovedet muligt. Det betyder, at vi hos Bevidsthedsmedicin.dk løbende i samarbejde med vore brugere udvikler nye produkter.

Så glæd dig til at gå på opdagelse i vores spændende verden af mentale bevidsthedsmedicin CD´er og bøger.

Starten

Mental coach Moorggan Gersdorff, er idémanden og forskeren bag Bevidsthedsmedicin. Siden begyndelsen af 1980´erne har han arbejdet og undervist i bevidsthedsændring og hjernebølge frekvenser.

Kort om Bevidsthedsmedicin.dk

Nyere forskning viser at det er muligt at påvirke og skabe balance i Sind og Krop ved anvendelse af hjernebølge frekvenser og hjernestimuli.
(ref.www.pubmed.com/www.sciencedirect.com/www.iscmr.org/www.srab.dk)

Bevidsthedsmedicin er opbygget ud fra idéen om, at det er muligt at ændre på fysiske og psykiske ubalancer, ved at hjernen bevidst udsættes for den eller de manglende frekvenser kroppen har brug for. Ved at gøre det påvirkes hjernen til selv at begynde at efterligne og producere de manglende hjernesvingnings frekvenser.

Lydfilerne er udformet med forskellige frekvenser, alt efter hvad det er for bevidsthedsændringer der ønskes. Disse svingninger kombineret med underbevidst guidet tale, gør det betydeligt nemmere for dig at nå de mål du ønsker.

For at gøre Bevidsthedsmedicin endnu mere effektiv og nemmere at anvende, har vi foruden de almindelige enkelte Bevidsthedsmedicin CD´er, udviklet Dobbelte og 3-dobbelte Bevidsthedsmedicin CD´er.

De dobbelte Bevidsthedsmedicin CD´er består af  to CD´er, hvor CD del 1. indeholder hørlig tale, frekvenser samt synkroniseret underbevidst tale. Hvorimod Del 2. "kun" indeholder  frekvenser, hjernestimuli samt underbevidst tale.

Kontaktinformationer

Bevidsthedsmedicin.dk
Stensbyvej 9
4772 Langebæk
Danmark

CVR-nr. 23 26 60 34

Tlf.: 4055 5626 (kl. 10-17)
E-mail: moorggan@bevidsthedsmedicin.dk


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her