Pengeregn (Til download) Expand

Pengeregn (Til download)

Pengeregn:

Manifestering af penge!

Dette er en download vare og kan downloades direkte efter betaling                                  

Musik for meditation, bevidsthedsudvidelse og velvære.

Flere detaljer

248,00 kr

inkl. moms

Smagsprøve på CD indhold

Pengeregn: 

Manifestering af penge!

Netop i denne tid oplever vi økonomisk krise i verden. Og den økonomiske krise er selvforstærkende. Og de fleste af os har så svært ved at tro på at vi har mulighed for at tiltrække alle de penge vi ønsker og har brug for. Det hænger sammen med vor „lærdom“/vore overbevisninger fra fortiden, f.eks.: „Tror du penge vokser på træerne?“ Du skal turde tro på det er muligt! Du må aldrig lade dig stoppe, men skal agere, som om dit ønske allerede er opfyldt. Hvis du kan slippe din modstand og mærke, at du allerede har fået det du ønsker, så vil det ske. Du skal lære at lukke det ind, du ønsker dig. Det er det denne CD hjælper dig med!

Dette er en speciel CD med underbevidst lyd, lavet og designet til dig. Hjælper dig med at åbne op for den fysiske og psykiske tiltræknings energi, så du kan tiltrække det du ønsker dig, og at give slip på de gamle uhensigtsmæssige tankemønstrer, der fastholder dig i fortiden og dine begrænsede muligheder. 

Lyt efter behov.

Pengeregn er opdelt i 5 dele:

Del 1: Intro Healing indtalt på Alpha niveau 4.41 min.
Del 2: Healing bevidst/Underbevidst Bonusnummer 5.37 min.
Del 3: Healing tale på Beta/Alpha niveau 7.26 min.
Del 4: Samme tale/indhold ændret til et underbevidst lydniveau, som kun kan opfattes af din over- og underbevidstheden samt hjernen. Oven på er der lagt blid musik på Alpha niveau 8.32 min.
Del 5: Samme tale/indhold ændret til et underbevidst lydniveau, som kun kan opfattes af din over- og underbevidstheden samt hjernen. Nu med musik på Meta/Theta niveau 8.09 min.

ALPHA svingninger: Alpha får os til at slappe af i krop og sind. Der skabes en forbindelse mellem det bevidste og ubevidste sind, hvorved vi bliver mere åbne over for kroppens signaler.

META/THETA svingninger: Dybt niveau af afslapning. På dette niveau har vi større mulighed for at omprogrammere underbevidstheden, og fjerne følelsesmæssige blokeringer, der påvirker vor sindstilstand, og dermed øge vor tiltrækningskraft. 

OBS: Denne CD må aldrig træde i stedet for almindelig lægehjælp!

VIGTIGT! Må aldrig aflyttes mens du kører bil.

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Pengeregn (Til download)

Pengeregn (Til download)

Pengeregn:

Manifestering af penge!

Dette er en download vare og kan downloades direkte efter betaling                                  

Musik for meditation, bevidsthedsudvidelse og velvære.

Mads Hansen

2018-07-22
4
Det var okay

Det var helt klart et lyt værd da jeg for nylig blev nød til at tage et lån på nettet. Så det var godt lige at få styr på troen om ens økonomi igen.

 
Side:1
Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her