Engleenergi (Til download) Expand

Engle Hjælp (Til download)

"Engle Hjælp:
Lad englene hjælpe dig! Tror du på engle? Det gør jeg! Få hjælp fra englene til at heale dit liv både fysisk og psykisk. De venter bare på at få lov til at hjælpe! 

Dette er en download vare og kan downloades direkte efter betaling

                      

Flere detaljer

248,00 kr

inkl. moms

Smagsprøve på CD indhold

”Engle Hjælp”:                                       

Lad englene hjælpe dig! Tror du på engle? Det gør jeg! Få hjælp fra englene til at heale dit liv både fysisk og psykisk. De venter bare på at få lov til at hjælpe! CD´en er opbygget så den indeholder frekvenser, der får dine to hjernehalvdele til at samarbejde om at producere ALPHA, META/THETA og DELTA hjernesvingninger. Disse svingninger kombineret med bevidst og underbevidst tale, påvirker din krop og dit sind, så der skabes kontakt til engleriget, og miraklerne kan ske... Anvendelse: Del 1 og del 2 kan aflyttes efter behov hele dagen. Mens del 3, del 4 og del 5 er velegnet til brug formiddag og eftermiddag. Endelig er del 6 designet til brug aften og lige før sengetid.

„Engleenergi“ er opdelt i 6 dele:

Del 1: Intro Engleenergi, ALPHA frekvenser - 3.55 min
Del 2: ALPHA frekvenser med bevidst og underbevidst synkroniseret tale, samt blid baggrundsmusik og bølgebrus - 8.32 min.
Del 3: ALPHA frekvenser med guidet tale, samt blid musik/bølgebrus - 11.08 min.
Del 4: ALPHA frekvenser underbevidst tale, samt blid musik/bølgebrus - 10.59 min.
Del 5: META/THETA frekvenser underbevidst tale, samt blid musik/bølgebrus - 10.09 min. Del 6: DELTA frekvenser underbevidst tale, samt blid musik/bølgebrus - 11.03 min.

Information om hjernesvingningsfrekvenserne:

ALPHA  svingninger: Alpha får os til at slappe af i krop og sind. Der skabes en forbindelse mellem det bevidste og ubevidste sind, hvorved vi bliver mere kreative og åbne over for Universets signaler.

META/THETA svingninger: Dybt niveau af afslapning. På dette niveau har vi større mulighed for at „bevæge os“ frit i tid og rum, omprogrammere underbevidstheden, og fjerne evt. følelsesmæssige blokeringer, der påvirker vor sindstilstand.

DELTA svingninger: På DELTA niveau, genopbygges krop og sind, fysisk og psykisk. Giver også en dyb, god og afslappende søvn.

VIGTIGT: Må aldrig aflyttes mens du kører bil eller foretager dig noget, der kræver din fuldstændige opmærksomhed.

Afspilles: Denne CD kan anvendes både med og uden høretelefoner. CD´en kan afspilles på alle computere og CD-afspillere, der kan afspille mp3 musikfiler.

OBS: Denne CD må aldrig træde i stedet for almindelig lægehjælp!

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Engle Hjælp (Til download)

Engle Hjælp (Til download)

"Engle Hjælp:
Lad englene hjælpe dig! Tror du på engle? Det gør jeg! Få hjælp fra englene til at heale dit liv både fysisk og psykisk. De venter bare på at få lov til at hjælpe! 

Dette er en download vare og kan downloades direkte efter betaling

                      

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her