Optimeret læring (CD format) Expand

Optimeret læring (CD format)

Ny

“Optimeret Læring” er en hjælp til alle der læser/studerer. Den giver indre ro, bedre fordybelse og koncentration, så det bliver nemmere og hurtigere, at lære og løse opgaver.

Dette er en CD som du vil få  sendt med posten:


Flere detaljer

298,00 kr

inkl. moms

Smagsprøve på CD indhold

Brugsanvisning og beskrivelse til CD´en „Sov Godt“:

CD´en er opbygget så den indeholder frekvenser, der får dine to hjernehalvdele til at samarbejde om at producere ALPHA, META/THETA og DELTA hjernesvingninger. Disse svingninger kombineret med bevidst og underbevidst tale, påvirker din krop og dit sind, så din søvn optimeres. Den hjælper dig med skabe ro og harmoni i krop og sjæl, både fysisk og psykisk, så der kan ske en bevidstheds-ændring og afslapning, så du falder i en dyb og rolig søvn. Det er vigtigt, for mens vi sover dybt (på Delta niveau) bliver hjernen renset for affaldsstoffer. Anvendelse: Aften og lige før sengetid. Vågner du i løbet af natten og føler dig vågen, kan du høre del 3. og 4. igen.

„Sov Godt“ er opdelt i 4 dele:

Del 1: Intro Sov Godt indtalt på Alpha niveau - 4.10 min.
Del 2: Sov Godt - Guidet tale med Beta/Alpha frekvenser og blid musik - 6.07 min.
Del 3: Sov Godt - Underbevidst tale og blid musik med Delta frekvenser 6.51 min.
Del 4: Sov Godt - Underbevidst tale og blid musik med Delta frekvenser - 6.35 min.

ALPHA  svingninger: Alpha får os til at slappe af i krop og sind. Der skabes en forbindelse mellem det bevidste og ubevidste sind, hvorved vi bliver mere åbne over for kroppens signaler.

META/THETA  svingninger: Dybt niveau af afslapning. På dette niveau har vi større mulighed for at omprogrammere underbevidstheden, og fjerne følelsesmæssige blokeringer, der påvirker vor sindstilstand.

DELTA svingninger: Vi er på DELTA niveau, når vi befinder os i den dybeste søvn. Mennesker der ikke når ned i den dybeste søvn, producerer ikke nok DELTA hjernebølger. Derved har kroppen svært ved at regenerere og blive genopbygget. Derfor er det vigtigt for et sundt og godt helbred og et stærkt immunsystem, at vi producerer nok DELTA svingninger.

OBS: Denne CD må aldrig træde i stedet for almindelig lægehjælp!

Optimalt udbytte: Bør altid lyttes med høretelefoner på. Du bør ligge eller sidde ned et sted hvor du kan være uforstyrret, mens du lytter til CD´en, kan med fordel overspilles til en MP3 eller MP4.

Mange store hilsner og rigtig god fornøjelse!

 

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Optimeret læring (CD format)

Optimeret læring (CD format)

“Optimeret Læring” er en hjælp til alle der læser/studerer. Den giver indre ro, bedre fordybelse og koncentration, så det bliver nemmere og hurtigere, at lære og løse opgaver.

Dette er en CD som du vil få  sendt med posten:


Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her